Maribor, 25.04.2018. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 17.05.2017, Super Instrumentalni koncert: NAS3 !

Super Instrumentalni koncert: NAS3 !

Tokrat prihajajo v goste prijatelji Nas3!  Koncert bo v sredo 17.3. ob 21:00 !! Obeta se super mega fajn zabavno druženje!

Prispevek: 5ka! ;)

Nas3 so:

Teo Collori – Kitara
Denis Horvat – Klaviature
David Morgan – Bobni

 

Projekt Nas3 je nastal v Portorožu leta 2006 kot posledica spontanega glasbenega druženja treh talentiranih glasbenikov, ki so tedaj skupaj študirali na celovškem deželnem konzervatoriju za jazz. Nastalo je 6 avtorskih skladb (v prilogi so skladbe iz tega obdobja), ki so že takrat nakazovale veliko glasbeno širino in zajeten energetski naboj, ki ga ta trio premore. Zasedba je takrat po parih letih ustvarjanja prenehala delovati, leta 2016 pa so se fantje znova združili na obali. Nastajajo nove pesmi, v katerih je poleg energične interpretacije, moč zaznati tudi glasbeno zrelost, ki so si jo fantje nabrali v teh desetih letih kot profesionalci v glasbenem svetu. Kot posamezniki (sidemani) so sodelovali z imeni kot so: Gramatik, Magnifico, Hamo & tribute to love, Luz Casal, Janez Bončina Benč, Tim Ries, Gwen Houghes, Trkaj, Miles Grifith, Srpski vojni orkestar Stanislav Binički itd.

Gre torej za tri vrhunske instrumentaliste, ki so združeni v eno kompaktno celoto, ki jo krasijo dober zvok, razgibani in dinamični aranžmaji, domiselne spevne melodije in virtuozna izvedba.

Link do glasbe:

FB: