Maribor, 29.02.2020. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 22.12.2012, STARI “UŠTIMAJ” SE! prvi koncert

STARI “UŠTIMAJ” SE! prvi koncert

KUD Coda je inštitucija, ki že več kot sedem let ‘dela alternativno’ na področju glasbenega izobraževanja. Koncerti so pomemben del njihovega delovanja, za leto2012 in2013 pa so predse postavili izziv, imenovan ‘Stari, uštimaj se!’

 

Ta večer bo prav ‘napumpan z dogodki’… kaj se dogaja? To bo prvi koncert v okviru projekta ‘Stari, uštimaj se!’, s katerim KUD Coda promovira pomembnost medgeneracijskega sodelovanja, vloge glasbe pri tem in na svoj način skuša vzpostaviti globji odnos pri razumevanju glasbenega ustvarjanja in (domače) glasbene scene.

Gostje? Nekaj bo staršev učencev KUD Coda, pridružila pa se bosta tudi Urška Majdič, pevka skupine Billysi, in pa 6pack Čukur, vsi ti gostje pa bodo nastopali skupaj z učenci KUD Coda. Seveda najpomembneje za videti pa bo pridobljeno znanje in zagon mladih glasbenikov!
To še ne bo vse – na isti večer (takoj po tem koncertu) se prične božični swing kabaret v organizaciji društva The SwingBrats. Ta kabaret bo potekal ob živi glasbi in tudi za ta dogodek je KUD Coda pripravila del programa :)

Vabljeni! Težko verjeti, ampak dejansko bo vse to brez vstopnine. Vi samo pridite! :)

http://www.kud-coda.org

https://www.facebook.com/kudcoda

——————-
http://www.billysi.com/
http://www.6packcukur.si/
http://www.theswingbrats.com/