Maribor, 31.05.2020. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 02.02.2005, Sredino razigravanje

Jernej Senegačnik je nižjo glasbeno šolo obiskoval v Slov. Bistrici pri prof.Smiljanu Greifu in prof. Milanu Fegušu. Šolanje je nadaljeval na SGBŠ v Mariboru pri prof. Dušanu Remšaku. Po končanem šolanju je študij nadaljeval na Univerzi za glasbo in upodobljajočo umetnost v Grazu, na Inštitutu za jazz, kjer zaključuje študij jazz trobente v razredu prof. Eduarda Holnthanerja. Igral je z različnimi zasedbami pihalnih orkestrov, Big Bandov (The Fool Cool, Toti big band, Adam Bycskey, Igor Bezget, Traja Brizani,… Leta 2000 je ustanovil lasten Big Band, v katerem igrajo amaterji, dijaki ter študenti glasbe pri nas in v tujini.

Tadej Kampl je študent tretjega letnika Akademije za glasbo v Celovcu. Sodeloval je v različnih glasbenih zasedbah “Electric Boogie” – improvizirana elektronska glasba, “Black Balloon” – jazz, rock, “Modern Blues Quartet” – jazz, soul, “Green Tendencies” – hip hop. Igral je v orkestru ljubljanske Filharmonije ter sodeloval z izjemnimi glasbeniki kot so: Igor Bezget in Samo Šalamon – slovenska kitarista, Lee Harper – priznan ameriški trobentač s katerim je igral v glasbeni zasedbi v Avstriji, Marko Petrušič – izjemen slovenski pianist. Igral je tudi v spremljevalni skupini Deje Mušič in Karmen Stavec.

Bruno Domiter na bobnih, je končal tolkala na Glasbeni gimnaziji v Mariboru. Trenutno študira na inštitutu za jazz, na Univerzi za glasbo in upodabljajočo umetnost v Gradcu. Redno igra v Big-bendu hrvaške glasbene mladine in mnogih manjših zasedbah na Hrvaškem, v Sloveniji in Avstriji.