Maribor, 31.05.2020. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 12.01.2005, Sredino razigravanje

Michael Vavti je diplomiral na Visoki šoli za glasbo in upadabljajočo umetnost v Gradcu, pri rednem prof. Petru Straubu; študiral pri prof. Heinzu von Hermannu na jazz oddelku Koroškega deželnega konzervatorija v Celovcu, v sklopu študija IGP na jazz oddelku v Gracu, pri Heinrichu von Kalneinu. Magistriral na Inštitutu za raziskavo jazza (Institut für Jazzforschung) v Gradcu, pri rednem prof. dr. Franzu Kerschbaumerju. Igra v različnih zasedbah v Avstriji in Sloveniji.

Marko Zaletelj je glasbenik že od malih nog, zadnjih petnajst let pa zelo prepoznaven na slovenski in tuji glasbeni sceni. V začetku devetdesetih je precej delal kot studijski glasbenik, saj je sodeloval pri več kot sto različnih projektih. Kot član mariborskega “Totega Big Banda” je sodeloval z našim največjim jazzovskim umetnikom Jožetom Privškom ter pianistom Silvestrom Štinglom. S svojim izjemnim igranjem sodeluje pri večjih in manjšig glasbenih projektih, med drugim v zasedbi “Modern Blues Quartet”, v duetu z Dragico Kladnik – Dado, v duetu z Niko Perunovič, ter s “Hammond” virtuozom iz Avstrije, Raphaelom Wressnigom. V letih igranja je nastopal po klubih v Nemčiji, Avstriji, Švici, Hrvaški, na glasbenih festivalih na Hrvaškem in v Sloveniji.

Tadej Kampl je študent tretjega letnika Akademije za glasbo v Celovcu. Sodeloval je v različnih glasbenih zasedbah “Electric Boogie” – improvizirana elektronska glasba, “Black Balloon” – jazz, rock, “Modern Blues Quartet” – jazz, soul, “Green Tendencies” – hip hop. Igral je v orkestru ljubljanske Filharmonije ter sodeloval z izjemnimi glasbeniki kot so: Igor Bezget in Samo Šalamon – slovenska kitarista, Lee Harper – priznan ameriški trobentač s katerim je igral v glasbeni zasedbi v Avstriji, Marko Petrušič – izjemen slovenski pianist. Igral je tudi v spremljevalni skupini Deje Mušič in Karmen Stavec.

Bruno Domiter na bobnih, je končal tolkala na Glasbeni gimnaziji v Mariboru. Trenutno študira na inštitutu za jazz, na Univerzi za glasbo in upodabljajočo umetnost v Gradcu. Redno igra v Big-bendu hrvaške glasbene mladine in mnogih manjših zasedbah na Hrvaškem, v Sloveniji in Avstriji.