Maribor, 18.10.2019. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 31.12.2013, TRADICIONALNO SILVESTROVANJE V JAZZ KLUBU SATCHMO! New year’s eve Studio54 comebackparty

TRADICIONALNO SILVESTROVANJE V JAZZ KLUBU SATCHMO! New year’s eve Studio54 comebackparty

Zdaj že tradicionalno Silvestrovanje v Satchmu bomo tudi letos obarvali tematsko kot prejšnja leta in seveda ni lepše stopiti v novo leto ob zvokih stare plesne disco 70′s glasbe in  soju bleščečh disco krogel.

Kot prejšnje leto, tudi letos v stilu studia 54, kjer so volančki, brki, bleščeče obleke, kosmata prsa in velike kodraste frizure več kot in…..

 

Pisalo se je leto 1977, ko je svoja vrata odprl najpopularnejši klub vseh časov. Lastnika Steve Rubell in Ian Schrager sta z neverjetno idejo in stilom, snemalni studio televizije CBS, v le šestih tednih spremenila v nočni klub. Decembra 1978 New York Times poroča o dobičku v višini 7 miljonov dolarjev. “only the Mafia made more money” sta se v sporočilu za javnost pohvalila lastnika, ki sta v klub sicer spustila le smetano svetovne showbiznis scene. Stud

io 54 so obiskovali Andy Warholl, Calvin Klein, Cher, Michael Jackson pa Woody Allen, Mick Jagger, Sylvester Stallone in še ogromno zvezdnikov se je takrat znašlo na guest listi glamuroznega kluba. Vendar pa famozna era ni trajala prav dolgo, saj je ekstravaganten klub že 4. februarja 1980, s poslovilnim koncertom Dianne Ross, utonil pod prisilo Davčne inšpekcije.In tukaj je, samo za vas, plesa željne disco dive in postavne trendseterje, po več kot 30 letih premora, na nadaljšo noč v letu. Čas, da oživimo legendo in se prepustimo norim dimenzijam disco glasbe sedemdesetih. Čas, da si nadanemo v oči bodeče outfite z bleščečimi dodatki in se na nori vožnji odkotalkamo novemu letu naproti. Čas, da smo skupaj in da se imamo nepozabno.Z vami skozi vso noč do zgodnjih jutranjih ur Dj Popi54Vstopnina: 8€rezervacije na satchmo@siol.net ali na 070 878 387 (Samo54)