Maribor, 02.07.2020. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 13.10.2018, RAZSVETLJENI DIKTATOR (predpremiera) in predstavitev albuma OPEN: FUTURE (PunkyRockyFunkyJazzy)

RAZSVETLJENI DIKTATOR (predpremiera) in predstavitev albuma OPEN: FUTURE (PunkyRockyFunkyJazzy)

Napovedujemo: 13. 10. 2018 ob  21.00, RAZSVETLJENI DIKTATOR (predpremiera) in predstavitev albuma OPEN: FUTURE (PunkyRockyFunkyJazzy)

 

OPEN so:

Open Mark – RASVETLJENI DIKTATOR Padre (Marko Vezovišek, nekoč Skakafci) in virtuozni Open Band:

Urška Gajšt –  vokal

Igor Bezget – solo kitara

Boris Bobek – solo kitara

Tadej Kampl – bas

Mario Modrinjak – bobni

Matjaž Drevenšek – sax

 

FUTURE je naslov dvojnega albuma, ki je izšel te dni, na voljo bo pred in po koncertu, naročite pa ga lahko tudi na e-mail: info@openmark.me

Dvojezični (ANG/SLO) album FUTURE sestavljata 2 CDja: Aside in Beside, tretji del z naslovom Offside pa že zori v studiu.

Žanr: Punky/Rocky/Funky/Jazzy/Cabarety/Stand-up (for the Hymen of Future)

 

RASVETLJENI DIKTATOR

Medtem ko Svet v škornjih vse bolj popularnih in populističnih diktatorjev koraka v Novi srednji vek, čez Alpe pride Odrešenik RASVETLJENI DIKTATOR Padre, v volka preoblečena ovca (Dictator’s Sheep), ki bo rešila Svet. Ta bo postal ena sama obljubljena dežela FUTURA (FUTURE), nateg tisočletij, ki pa vedno znova obrodi sadove na drevesu spoznanja. Padre bo v njej vladal s pomočjo POPULIZMA ČISTEGA UMA. V tem Punk/Rock/Funky/Jazzy/Cabarety/ nam bo njegov alter-ego Open Mark predstavil svet prihodnosti (FUTURE), kako bomo do njega prišli in zakaj je dobro, da Padreju lezemo v rit že danes. Za začetek z nakupom vstopice :)

 

Padrejev nasvet: Fantje, kupite punci vstopnico v predprodaji za 6 evrov, svojo pa na dan predstave za 9 in bosta za samo 15 evrov oba dobila 69 :)

Tako boste dvojezično predstavo spremljali dvojezično :)

 

OK, govorni del je v slovenskem, songi (tudi z naslednjega CDja Offside) pa v angleškem, slovenskem in nemškem jeziku. Ker pa je to jezik koroških Slovencev, je tudi ta nemščina dvojezična!

 

Padrejev ego je zelo razsvetljen, zato se je že med snemanjem filma Futura: na Odprtem  (RAZSVETLJENI DIKTATOR je sorodna pop verzija te zgodbe) razmnožil v nekaj svojih alternativih osebnosti. Že omenjeni ekstrovertirani Open Mark ga upodablja na odru, medtem ko je Pen Mark Padrejev kronist in obenem PRovec že od stvarjenja njegovega sveta, zdaj pa državni umetnik, ki visi iz Padrejeve riti. Sicer pa nekoč umetnik znan kot Marko Vezovišek, avtor prve rock’n’roll drame Jermanovo seme, rock opere Faust TV itd.

 

Spletna stran: http://www.openmark.me

Facebook stran OPEN: https://www.facebook.com/openmark.me/

Povezava do videoposnetkov:

https://www.youtube.com/watch?v=55a6Z8cYIao

https://www.youtube.com/watch?v=RhWCNDp_FN8

https://www.youtube.com/watch?v=-gS1lI5bsoQ

Vstopnice:

6 EUR predprodaja (Od 28. 9. dalje v Jazz klubu Satchmo!)

6 EUR študentje

9 EUR na dan koncerta

Rezervacije miz: Satchmojazzklub@gmail.com ali še najbolje ob nakupu vstopnic.

Start: 21:00 !! Zaradi specifičnosti tokrat pričnemo malo prej kot je v navadi..