Maribor, 02.07.2020. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 27.06.2018, MO: Marko Lük: Deconstructor live / Adamm

MO: Marko Lük: Deconstructor live / Adamm

Aristotelovo zlato sredino bomo na Mladinin OderFestival Lentpreimenovali v temačno sredo! Čaka nas namreč doza pristne, surove, temačne, udarne techno glasbe izpod prstov dveh odličnih producentov elektronike, ki se ne ozirata na trende, temveč sledita zgolj svoji glasbeni ljubezni, bijoči na 130 do 140 udarci na minuto. Odkar je Marko Lük / Deconstructor preklopil na dekonstrukcijo pesmi, linij in melodij, ne nastopa več kot klasičen DJ, ampak na svojih nastopih v živo s pomočjo svojih napravic ustvarja glasbo. Njegovi ritmi so surovi in mastni, melodije pa se gibljejo med tekoče hipnotičnimi in močno izkrivljenimi. Prav tako je ADAMMskozi glasbeno udejstvovanje razvil svojstveno različico temačnega techna, ki hkrati ohranja skrivnostno, podzemno plat elektronske glasbe, ob tem pa poskrbi za odlično plesno spodbudo.

ツ ENGLISH below **

ツ Jazz Klub Satchmo

ツ VSTOPNICE/TICKETS:
Lenta (Festival Ticket) 25 € / 15 € za študente ali dijake
Dnevna Lenta (Daily Ticket) 15 €
Zapestnica Mladininega odra (Mladina Stage bracelet) 10€
Večerna vstopnica za Mladinin oder in After na Minoritih (Evening Ticket for Mladina Stage and After at Minoriti) 5 €

Vstopnice na https://nd-mb.kupikarto.si/www.eventim.si, v Informacijski pisarni Narodnega doma Maribor in na festivalskih prizoriščih.
(Tickets available at https://nd-mb.kupikarto.si/www.eventim.si, Narodni dom Maribor and festival venues.)

Marko Lük / Deconstructor

Deconstructor Live je elektronski dogodek v živo (live act) mariborskega DJ-a in glasbenega producenta Marka Lüka, ki je globoko zakoreninjen v slovenski undeground techno sceni že od začetka novega tisočletja. Je eden redkih v Sloveniji, ki razvija pristni, temačni, surovi analogni techno. Njegovo ljubezen do glasbe pa dopolnjuje obsesija z napravami za proizvajanje zvoka, kot so sekvencerji, sintesajzerji in ritem-mašine, zato glasbo le minimalno ustvarja s pomočjo računalniških programov. Odkar je preklopil na dekonstrukcijo pesmi, linij in melodij, ne nastopa več kot klasičen DJ, ampak na svojih nastopih v živo s pomočjo svojih napravic ustvarja glasbo. Njegovi ritmi so surovi in mastni, melodije pa se gibljejo med tekoče hipnotičnimi in močno izkrivljenimi. Vse skupaj se združi v edinstveno, dinamično mešanico pristnega undeground techna.

soundcloud: https://soundcloud.com/marko_luk
youtube:https://www.youtube.com/watch?v=d0TZE0Q6nXg&list=PL116_PPkIv4gLdPgNwPgsCjzj4i-l21Mh

ADAMM

Adam Aia Mulalić, z umetniškim imenom ADAMM je skozi glasbeno udejstvovanje razvil svojstveno različico temačnega techna, ki hkrati ohranja skrivnostno, podzemno plat elektronske glasbe, poskrbi za odlično plesno spodbudo in tako za party dolgo v noč. Na začetku glasbene poti se je hkrati uril v DJ veščinah in nabiral bogato znanje iz produciranja glasbe z enim samim ciljem, da ustvari lasten glasbeni izraz. Je tudi ustanovitelj priljubljenih elektronskih dogodkov Illusion Art in Kung Fu Techno.

https://soundcloud.com/adam-illusion-art/adamm-temnica-klubk4-10032018
https://www.youtube.com/watch?v=jFWJt_INwZA

ツ VEČ o festivalu na: www.festival-lent.si
ツ PROGRAM FESTIVALA LENT 2018: http://www.festival-lent.si/program/
ツ Medijski pokrovitelj Mladininega odra: tednik Mladina

>> ENGLISH **

Marko Lük / Deconstructor

Deconstructor Live is a live act project by Marko Lük, who is deeply rooted into Slovenian underground techno scene since the beginning of the millenium and is one of the rear few that is developing and supporting sounds of proper dark, analog and raw techno in his small country. His devotion to the genre is proven with his approach to the music creation and performance – sequencers, synthesizers and drum machines, with as minimal use of traditional software tools. Since he switched from de/constructing tracks in software, he exclusively performs live on hardware machines. His rhythm sections are dirty and raw, melodies are floating from highly distorted to liquid hypnotic, but it all comes down to very dynamic mixture of pure techno experience since the first second of his performance.

soundcloud: https://soundcloud.com/marko_luk
youtube:https://www.youtube.com/watch?v=d0TZE0Q6nXg&list=PL116_PPkIv4gLdPgNwPgsCjzj4i-l21Mh

ADAMM

Adam Mulalić, with the artist name ADAMM has developed a unique flavour for the “dark side” techno music. In his early days he learned DJ skills and simultaneously gained production knowledge with a quest for creating his own sound design. He is the founder of Illusion Art and Kung Fu Techno events. His parties are dark and mysterious resulting in a ravers journey towards delight.

https://soundcloud.com/adam-illusion-art/adammoneone-riga-19052018
https://www.youtube.com/watch?v=jFWJt_INwZA

ツ MORE about Festival Lent: www.festival-lent.si
ツ PROGRAM of the festival: http://www.festival-lent.si/program/
ツ Media sponsor of Mladinin oder: Mladina