Maribor, 17.02.2020. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 01.06.2019, Zadnji MKC party ! Live music!

Zadnji MKC party ! Live music!
Zadnji sezonski MKC party zaključujemo tako kot se spodobi, udarno in na visokih obratih!V soboto 1.6. se bosta udarila glasbena titana katera ne potrebujeta posebne predstavitve.

AC/DC je avstralska rock skupina, nastala decembra leta 1973 v Sydneyu. So pionirji heavy metala in hard rocka, čeprav sami trdijo, da je njihova glasba predvsem rock ‘n’ roll. Verjetno so najbolj prepoznavna in najboljša rock skupina v zgodovini Avstralije. Ustvarila sta jo brata Malcolm in Angus Young. Po vsem svetu so prodali že okoli 200 milijonov plošč. Njihov najuspešnejši album Back In Black so izdali leta 1980 in samo v ZDA prodali okoli 24 milijonov primerkov. Uvrstil se je v top 5 najbolj prodajanih albumov na svetu. Skupina je imela dva prepoznavna pevca, Bon Scotta, kateri je pel v obdobju od 1974 do 1980 leta. Umrl je zaradi zastrupitve z alkoholom. Drugi je Brian Johnson, kateri je pel od leta 1980 do 2016, nato pa je odšel iz skupine zaradi težav s sluhom in na eni izmed turnej ga je zamenjal Axl Rose iz Gunsov. Preigravala jih bo Zagrebška skupina BALLBREAKERS.

MKC Party izvira iz legendarnega MKC kluba na Orožnovi v centru mesta. Udaren klub z DJ kabino 3m nad plesiščem, je bil prepoznaven po alternativnih glasbenih smernicah, kjer so z roko v roki čagali rokerji, metalci, skejterji, pankerji in še mnogi drugi. Klub je bil aktiven do leta 95´, ko so ga ˝ugasnili˝ zaradi obnove mariborske univerze, kjer so bili njegovi prostori. Danes, 24 let kasneje, izvirni DJ-i kateri so ustvarjali legendo, rolajo točno to, kar je povzročalo neskončno število dvignjenih rok in neprespanih vikendov.

Vabljeni na udaren zaključek sezone, na nepozabno noč virtualnih kitar :) Vabljeni na Highway To Hell!

Vstopnina:
Koncert + MKC Party – 7eur
MKC party – 4 eur
Štartamo ob 22h