Maribor, 12.12.2017. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 19.05.2017, KONCERT: The Rocktors !!

PRISPEVEK: 4€

Prvih nekaj gostov: PROST VSTOP ;)

Po krajšem oddihu nas bodo ponovno razveseljevali in razgibali prijatelji Rocka in vse kar spada zraven !

The Rocktors je glasbena zasedba, ki deluje od oktobra 2012.

Igramo priredbe znanih rock/hard-rock klasikov, ki so poleg dobre uigranosti in kvalitete skupine zagotovilo za odličen žur in vzdušje med občinstvom.

Naša prioriteta je predvsem zabavati ljudstvo z enormnimi odmerki pristnega rock’n'rolla, ki ga serviramo popolnoma brezkompromisno. »Baza« skupine The Rocktors je v okolici Maribora, sicer člani prihajajo iz Maribora in njegove okolice.

Člani so izkušeni mački na glasbenem področju, saj so se skozi leta kalili v raznih glasbenih zasedbah in tresli tako slovenske kot tuje odre.

The Rocktors smo sicer na sceni razmeroma malo časa, vendar pa smo medtem veliko koncertirali po klubih ter večjih »open air« dogodkih (Kresovanje ZSSS – Podravje, Zlata lisica …) ter tako skupaj kot zasedba nabrali že veliko kilometrine. V načrtu imamo dodatno razširiti svoj pester repertoar ter seveda čim več koncertirati in se tako še bolj predstaviti širši javnosti.

Zasedbo sestavljajo: – Martin Grajfoner – bobni (ex.Rockodelci, Granna, Invite), – Miha »Jare« Jarh – bas (ex. Granna), – Vlado Miljkovič – kitara, – Sergej Kleva – kitara (ex. Germinal), – Darjan Kocmut – vokal (ex. 7th Angel, Toxic Heart, To=To).

https://www.youtube.com/watch?v=Yfh1Cx5_Sqw

https://www.facebook.com/therocktorz/?fref=ts