Maribor, 02.07.2020. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 25.11.2016, Koncert: SERAFINE

Koncert: SERAFINE

SERAFINE je vokalni trio, ki ga sestavljajo vokalistke VALENTINA ČUDEN, MOJCA POTRČ in DADA KLADENIK – vse tri članice ansambla Opere SNG Maribor. Združujejo se tudi kot vokalne pedagoginje in ob prostem času tudi same rade zapojejo. Tako je nastal trio Serafine, kjer se vokalistke sprehajajo po melodijah POP glasbe iz minulega stoletja. Aranžmaje skladb pa podpisujejo kar same. Na koncertih in prireditvah, kjer nastopajo, pa za klavirsko spremljavo poskrbi Valentina Čuden. 

Že na svojem prvem nastopu z mariborskim orkestrom Toti Big Band v Veliki dvorani slovenskega narodnega gledališča v Mariboru, so se Serafine uspešno predstavile in požele ogromen aplavz. Kmalu zatem so nastopile v Stari dvorani mariborske opere na samostojnem koncertu imenovanem “Around the Music” – Z glasbo naokoli – in navdušilo občinstvo razprodane dvorane z izjemnim nastopom. Koncert “Z glasbo naokoli” poslušalca popelje skozi različna glasbena obdobja. Ne manjkajo ne blues, swing, rock&roll ali rythm&blues, postaje glasbenega popotovanja pa vključujejo tudi country, muzikal in rock opero.

V letu 2014 so Serafine popestrile prizorišča, kot so Grad PtujKGB Maribor, SNG Maribor, Salon uporabnih umetnosti in druga. Prvo obletnico delovanja so praznovale na letnem koncertu Totega Big Banda v Veliki dvorani slovenskega narodnega gledališča v Mariboru, januarja 2015 pa so bile povabljene kot glasbene gostje na prireditev BOB LETA 2014.

****

‘Serafine’ (Seraphim) is a vocal group from Slovenia consisting of VALENTINA ČUDEN, MOJCA POTRČ and DADA KLADENIK. All three members are also singers with the Maribor Opera house. Their repertoire is a variety of popular music, arranged by the trio itself, with Valentina Čuden at the piano. 

 

PRIČETEK KONCERTA: ob 21:00 !

Predprodaja kart: 5€ ..Pričetek od 4.11. dalje v Satchmu!

Na dan: 7€, Študentje : 5€

*** Fotografija v izvedbi : Tiberu Marta