Maribor, 02.07.2020. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 20.07.2018, Koncert: (LIVE) : Among Twisted, The Mint, Tooth In The Sky

Koncert: (LIVE) : Among Twisted, The Mint, Tooth In The Sky

Napovedujemo:

Among Twisted (MB) sestavlja zvitih 5; Matija Peharda na bobnih, Maj Husar na Basu, Nik skok in Aljoša Štefanac na kitarah in vokalistka Klara Klasinc. Igramo coverje znanih rock in metal bandov ( Rage against the machine, System of a down, Red hot chilli peppers), ter v teh žanrih z dodatkom psihadeličnih in atmosferičnih elementov ustvarjamo tudi avtorsko glasbo. Na odru nam je skupna nora energija.
CHECK: https://www.youtube.com/watch?v=jxM-5Cu9VG4

The Mint (LJ) so štirje najstniki, ki radi zganjajo hrup. Z dvema kitarama, vokalom, basom ter bobni jih ponavadi uvrščajo pod “grunge”, ker se sliši vpliv seattlovske glasbe iz 90-ih. Pri mladih 18-ih letih imajo že kar nekaj kilometrine, srečali so se tudi že z večjimi odri skoraj po vsej Sloveniji. Večinoma so znani po večjih glasbenih tekmovanjih kot sta Špil Liga in Vičstock.
CHECK: https://www.youtube.com/watch?v=fUrbSO9ta6s

Tooth in the sky (CE) so mladi podvrženci rock glasbi in njej podobnim. Poleg vseh spominov, ki se v njihovi družbi ustvarijo pa ustvarjajo tudi njim ljubo avtorsko glasbo.
Sestavljajo jih Aleksander Breznikar, Jon Klemen in Jernej Lah
CHECK: https://www.youtube.com/watch?v=pTT_52DaJq4

Po koncertu bandov sledi še jamm session, tako da bring yo guitars, sticks & stones!

začetek: 21.00
timeline bandov: -coming soon-
prispevek: 2€

( Pobirali bomo tudi prostovoljne prispevke, ki se bodo porabili za potne stroške bandov, ter pokritje stroskov glede organnizacije)