Maribor, 31.05.2020. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 14.06.2019, Koncert: Impulse & Smooth Taste

Napovedujemo super poletni koncert!
Impulse – opis
Vsak človek ima v prsih srce, ta pa mora imeti utrip, da deluje. Mi smo ta Impulse, ki vas bo popeljal v glasbo različnih dimenzij. Neradi definiramo naš zvok, saj se spreminja s počutjem na dan ustvarjanja in s publiko, pri kateri stremimo k temu, da bi pesmi občutila tako, kot jih občutimo mi.
Impulse smo Miša Dubljević na vokalu, Domen Paul na kitari, Tadej Petreski na basu, Grega Gorjup na klaviaturah in Niki Kozoderc na bobnih. Mi iščemo občutek, ki nas vrže v drugo dimenzijo. Navdih črpamo iz vsakdanjih stvari, doživetji, občutij in trenutkov, svet pa vidimo skozi drugačne oči – vidimo ga kot ritem, kot glasbo. Vidimo ga kot Impulse.
Smooth Taste
Biografija
Smooth Taste smo mlada glasbena skupina, ki si je poleti 2016 pričela utirati pot na slovensko glasbeno sceno. Skupino sestavljamo vokalist Aljaž Ramot, kitarist Erik Mihelič, basist Primož Jurendić in bobnar Leo Čoh. Prihajamo iz Maribora in Ptuja. Skupina stremi k ustvarjanju kvalitetne slovenske glasbe, katere besedila in melodije pišemo sami. Žanr, v katerem smo najbolj domači je pop rock s pridihom countryja in bluesa. Svoj prvi single, Nekaj lepega, smo izdali konec leta 2016, drugega, Streets of Merseyside pa leto za tem. V letu 2019 načrtujemo izdajo EP, na katerem bo 5-6 avtorskih skladb.
Nekaj o članih
Aljaž: Samouk igranja kitare, svojo vokalno znanje nadgrajuje v pevski šoli KUD Dolina Miru, pod mentorstvom priznane slovenske vokalistke Karin Zemljič. Svoj poetski duh trenutno usmerja v pisanje novih besedil za skupino Smooth Taste in v pisanje svoje prve pesniške zbirke.
Erik: Mojstrskega igranja kitare se je priučil s šolanjem na Konservatoriju za glasbo in balet v Mariboru. Dvakrat je osvojil 1. mesto v igranju klasične kitare na tekmovanju Temsig. Samostojno je nastopil v polfinalu oddaje Slovenija ima talent. V zadnjih letih svoje znanje kitare deli med mlajše z učenjem v glasbeni šoli.
Primož: Basovske prijeme je izpilil z obiskovanjem nadstandardnega oddelka za jazz in zabavno glasbo na Konservatoriju za glasbo in balet v Mariboru. V sklopu konservatorija si je nabiral izkušnje z igranjem v big bandu. V zadnjih letih se poglablja v avdio produkcijo in trenutno sodeluje pri več aktivnih projektih.
Leo: Zaključil je glasbeno šolo iz štirih instrumentov, bobnov, saksofona, klarineta in marimbe. Ljubezen za avdio in video produkcijo je nadgradil z znanjem pridobljenim na Fakulteti za elektrotehniko univerze v Mariboru, program medijske komunikacije.
Vidnejši nastopi
Kljub temu da smo na glasbeni sceni šele kratek čas, nam je uspelo nastopiti na festivalih Lent, Arsana, Vino ni voda, Čili in čokolada, igrali pa smo tudi na Trgu Leona Štuklja v Mariboru v sklopu Čarobnega decembra.
Smooth Taste Foto
(na spodnji povezavi lahko dostopate do naših posnetkov)
https://www.facebook.com/smooth.taste.band/
https://www.instagram.com/smooth.taste.band/
Smooth Taste na spletu
Facebook: https://www.facebook.com/smooth.taste.band/
Instagram: https://www.instagram.com/smooth.taste.band/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcUnbwUlt5h62pi-PxztHtg
Prispevek:
3EUR
Start: 21:16
Vabljeni!