Maribor, 17.06.2019. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 19.05.2018, Koncert: Beatox Soul ‘n Pepper , Taja & The Kirkwaalds

Koncert: Beatox Soul ‘n Pepper , Taja & The Kirkwaalds
Ponosno predstavljamo:

https://www.youtube.com/watch?v=WkdZvGRPvMg

Promo:
Vstopnina 5€ in
3€ študenti
Pričetek: 21:30
BEATOX: 

 Kanadski reper in beatboxer, ki v svoji glasbi spaja elemente funka, jazza in elektronske glasbe z duhovitim a hkrati tudi močnimi ”storytelling” besedili. Poleti bo izdal svoj drug album z naslovom Beautiful. V Sloveniji se bo tako povezal z skupino Soul ‘N Pepper in predstavil svoj album tudi pri nas in tako pričaral Kanadski ”hip hop vibe”.
Beatox je tudi sodeloval pri prvencu albuma Divji svet - Taja & The Kirkwaalds. Do sedaj je preko oceansko sodelovanje omogočal samo internet, tokrat pa bo ta glasba uživela tudi v živo! 

Taja & The Kirkwaalds:

Taja Božič skozi klavirske tipke v njenem lastnem stilu pripoveduje glasbeno zgodbo. Nastale skladbe v svoji iskrenosti kličejo vse, ki so že srečali svoje srce na kakšni izmed podobnih poti, ki jih opevajo. To je glasba za tiste, ki so že izgubili, pa tudi našli ljubezen. Divji svet, kakor je poimenovala svoj prvenec, je svet, v katerem živimo vsi; se jočemo in smejimo, se prepiramo in ljubimo, zapuščamo in ponovno združujemo. Smo pa vedno skupaj, ne glede na to, kako daleč smo drug od drugega.

 

Predstavlja se v skupini, ki jo je poimenovala The Kirkwaalds z bobnarko Nino Korošak Serčič, basistom Hrvojem Kraljem, sintetizatorko Saro Ester Gredler in back vokalistom  Miho Novakom.  Slovenska besedila je prispeval Rok Vilčnik. Aranžmaje in glasbo piše sama, znotraj forme pa prepušča možnost glasbenikom, da se izrazijo, saj je na koncu koncev njeno merilo kreativnost in skupna igra, iz  katere naj bi se napajal vsak glasbenik in umetnik.

 

VABLJENI!