Maribor, 29.02.2020. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 08.02.2004, Hiram Bullock & Sturialebros Group

Hiram Bullock – sinonim za vznemirljivega, ekstravagantnega sodobnega električnega kitarista, plodovitega skladatelja in karizmatičnega pevca. Njegova glasba je kreativna in izjemno zabavna mešanica rocka, funka, bluesa in jazza. Februarja 2004, se s svetovno znanimi in v zadnjem desetletju vsepovsod prisotnimi glasbeniki in skladatelji člani skupine SturialeBros Group odpravlja na turnejo po Evropi.
Gianluca Sturiale (kitara), brat Paolo Sturiale (bas) in Larry Fonda (bobni) so trije najbolj iskani spremljevalni glasbeniki v snemalnih studiih, pri glasbenih klinikah in na odru. Njihov veliki talent so opazili tudi veliki mednarodni mojstri kot so na primer Stef Burns, Schuyler Deale in mnogi drugi, ki se prav tako, kot gostje, pojavljajo na CD-ju »I Wish You« skupine SturialeBros Group.
Februarja bodo glasbeni velikani po Evropi predstavljali svoj novi projekt Hiram Bullock & SturialeBros Group ali SturialeBros Group & Hiram Bullock. Ime lahko po mili volji obračamo, jasno in znano pa je, da bodo izjemni glasbeniki na odru s preigravanjem prijetne mešanice jazza, funka, R’n'B-ja, fusiona in bluesa pripravili prijetno in odlično zabavo, predvsem pa tako znani HB show. Prepričani smo, da dobra in raznolika glasba ter izkušeni glasbeniki vedno zagotavljajo dobro zabavo.
Mi se bomo zagotovo zabavali, pridružite se nam tudi Vi!
www.hirambullock.com