Maribor, 02.07.2020. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 18.10.2018, Guten Abend Hiphop II

Guten Abend Hiphop II

Dobrodošli na drugo edicijo dogodkov Guten Abend HipHop :)

V seriji Guten Abend Hiphop spajamo domačo hiphop kulturo z mešanico stare in nove šole podzemnih basov, ki v zadnjih letih kraljujejo na nemški sceni.

V uvodnem delu večera bo DJ Trick-C. v setu predstavila izbor žlahtnih skladb založbe Steuerfreimoney iz Hamburga, kjer kraljujejo njihov idejni vodja AchtVier ter njegova varovanca TaiMO & Stanley SFM
Osrednji del večera pripada koncertnemu delu pod taktirko dveh mariborskih ustvarjalcev. Tropski & Nite v svoji glasbeni zgodbi združujeta dva različna pogleda na svet v svojevrsten glasbeni stil.
Besedno funk-kastičen Tropski s svojim pozitivnim pogledom na svet življenje vzame tako kot je, trenutki pa se znajdejo zapisani v obliki rimanih vrstic. Prve obscene demo posnetke je talal že po osnovni šoli in jih še danes skriva nekje po dposteljo.
Tudi Nite je prve tekste spisal v šolski klopi in ob koncu osnovne šole držal v roki namesto priznanja za matematiko, svoj prvi demo projekt »Moje mišljenje«.
Tekom skupnega ustvarjanja in druženja so nastale ideje za številne komade, pri tem pa je Nite mojster samplov in ustvarjanja beatov. . Izdala sta manjši demo projekt, imenovan »Demo tejp« in album “Tropska noč”, ustvarjata pa pod okriljem založbe Wudisban Records.

Za zaključek večera bo poskrbel Urban aka Urbadur s setom klasičnega hiphopa.

Za vse mlade po duši, ki imate radi sodobne urbane zgodbe !

♫ DJ Trick-C. (German Hiphop) DJ set

♫ Tropski & Nite (Wudisban Records), Maribor
https://tropskinite.bandcamp.com/

♫’ Urban Urbadur (YoureUp Radio)
https://www.facebook.com/urban.ambrozic.1
https://www.facebook.com/youreupradio/

Vstop: 3 eur

Start: 22:00
Jazz Klub Satchmo