Maribor, 16.12.2019. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 26.01.2008, Electric Boogie

Beno Soršak
Od plastične kitare in ZX Spectruma preko heavy metala, hard rocka, funkyja, bluza, jazza, improvizacije, reagge glasbe in nazadnje elektronike in live act-a, se pot nadaljuje. Kam drugam kot naprej!
Na svoji razburkani glasbeni poti je sodeloval je z mnogimi glasbeniki, kot so: Simon Šimat, Jernej Kozole, Matjaž Sabolek, Maja Štraus, Blaž Korez, Tadej Kampl, Tady Touch, DJ-Puree, Dj – SAN-JIN, s producentom Gojkom Tomljanovičem in skupinami Shit Happens, Full Flavour, Siti Hlapci, bil je tudi član mariborskega jazz Big Banda “Štiftarji.
Sodeloval je pri izdaji radijske uspešnice – “Queen Of Funk in kompilacije mariborske underground elektronike – Next Time Is Now, pripravil projekt Electric Boogie.
Leta 2000 se je vpisal na glasbeni konzervatorij v Celovcu, kjer je študiral jazz kitaro pri priznanem evropskem jazz kitaristu Guidu Jeasenskem.
Sodeloval je na festivalu Sunsplash, igral v Ambasadi Gavioli na Final Flash City 2003 ter na mnogih prizoriščih širom Slovenije ter Hrvaške.
Leta 2006 je izdal prvenec Universe In Multiverse in pesem People Boogie na kompilaciji Elektrostars Vol.2 in leto kasneje posnel spot za skladbo People Boogie.
Trenutno se posveča produkciji v lastnem studiu in vedno pogosteje igra kitaro v podporo House DJ-u, slednje vedno znova navdušuje publiko.
Pustite se navdušiti tudi vi!!!!

<a href=”http://www.myspace.com/electricboogieproject” target=”new”>http://www.myspace.com/electricboogieproject</a>

<a href=”http://www.cdbaby.com/cd/elecboogie” target=”new”>http://www.cdbaby.com/cd/elecboogie</a>

<a href=”http://www.electricboogie.info” target=”new”>http://www.electricboogie.info</a>