Maribor, 29.05.2020. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 26.02.2019, Dobrodelni koncert: ZA ZAMBIJO

Dobrodelni koncert: ZA ZAMBIJO

Dragi vsi!

Za tiste, ki nas še ne poznate – smo Ana, Nina, Zala, Vesna in Amadeja, študentke 6. letnika medicine na Medicinski fakulteti v Mariboru, ki se oktobra 2019 odpravljamo na humanitarno-medicinsko odpravo v Zambijo! Tam bomo tri mesece nudile zdravstveno oskrbo prebivalcem vasice Nangoma, česar se vse že zelo veselimo!

Čeprav se zdi do oktobra še daleč, pa moramo do takrat postoriti še veliko stvari. Najpomembnejša je seveda pridobitev ustreznih sredstev, da nam bo nemoteno delo na lokaciji sploh omogočeno. Več o našem finančnem načrtu in širše si lahko preberete na naši spletni strani: https://odpravazambija2019.wordpress.com/financni-nacrt/.

Z namenom zbiranja prostovoljnih prispevkov zato 26.2. organiziramo DOBRODELNI KONCERT v Jazz Clubu Satchmo, kjer nam bodo INTERNISTI pomagali pri praznovanju medizpitnih uspehov ali pa pri utapljanju spominov na predmete, ki bi jih raje pozabili. Pričakujemo lahko noro noč z glasbenimi gosti in nočnim DJ programom, zato pripeljite prijatelje, znance in simpatije in plešite z nami celo noč!

Vstopnina: prostovoljni prispevek min 5€
Vsi prispevki bodo namenjeni izključno za nakup zdravil in sanitetnega materiala ter ostalih stroškov v povezavi z našo odpravo.

Vstopnice bodo na voljo na mestu dogodka pred koncertom, morda pa že prej na kakšni stojnici, o čemer vas bomo obveščali sproti.

Se vidimo! ♥

Start: ob 21:oo

 

https://www.facebook.com/events/395088337919157/