Maribor, 23.06.2018. Bodi prvi informiran, pridruži se nam:

Zgodilo se je: 22.04.2017, 24.Obletnica Jazz kluba Satchmo: Koncert: KULA (Led Zeppelin tribute )

24.Obletnica Jazz kluba Satchmo: Koncert: KULA (Led Zeppelin tribute )
Našo 24.obletnico obstoja bomo popestrili s koncertom super mega koncertom skupine KULA. Nastopajoči nas bodo razvajali z odličnim starim rockom, zraven tega pa vas bomo malo razvajali tudi mi izza šanka ;)
Vabljeni, da se poveselite z nami!
VSTOPNINE NI! Častimo mi ;)
Bend Kula je bil ustanovljen konec leta 2005. Člani skupine so: Bojan Križan (bas kitara), Damir Hodić (bobni), Oliver Novak (kitara), Robert Lisjak (vokal). Od samega začetka se je bend najbolje znašel v hard rock glasbenem žanru in v svojih nastopih intrepretira klasike tega žanra, kot so Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Van Halen in malce mlajši bendi – Wolfmother, Jet, The Cult… Pogosto nastopamo kot Led Zeppelin tribute band, ker izvajamo veliko pesmi te legendarne skupine. Za nami je preko 400 koncertov, odigranih večinoma na Hrvaškem (Boogaloo, Uljanik, Twin Horn, Rokaj fest, Route 66, Blues club, Time, Hard Place, Rock Club Pula – Zagreb in številni drugi) ter v Sloveniji (Ptuj, Lendava, Maribor, Ljubljana(Orto))…Člani benda so večinoma iz okolice Čakovca (HR). Čakovec se je nekoč imenoval “Čakov toranj” (Čakov stolp) po legendarnem Dimitriju Čaku. Ker ljubimo in cenimo svoj domači kraj, smo želeli, da ime benda asociira na področje, v katerem živimo, zato smo uporabili starejšo različico besede stolp – kula.Zakaj črno belo? Te barve poudarjajo preteklost in spominjajo na dobri stari rock. Druga asociacija našega zaščitnega znaka je šah, in kula (trdnjava) ima kot šahovska figura pomembno vlogo v tej igri in mi želimo imeti tako vlogo tudi v dobrem starem rocku.

Naš glavni cilj je čim kvalitetneje interpretirati dobro in pravo rock glasbo. Med izvajanjem te glasbe občutimo veliko zadovoljstvo, ker je naše poslanstvo, da publika ponovno doživi lepe občutke in ugodje poslušajoč dober stari rock.

Bojan Križan – Bass
Damir Hodić – Drums
Oliver Novak – Guitar
Robert Lisjak – Vocals
Več info:
http://www.kula-live.com/
https://www.facebook.com/pg/KulaLive/about/?ref=page_internal